Sendes direkte om
100
timer
9.1.2024
kl.
9:00
Varsle meg

NHO presenterer: Utenrikskveld med Sanna Marin

Bli med på utenrikskveld med Sanna Marin og et knippe av Norges viktigste stemmer innen sikkerhet og internasjonal politikk! Marin var den yngste kvinnelige statsministeren i verden da hun gikk til topps i finsk politikk som 34-åring i 2019. Hun har ledet Finland gjennom en historisk tid og var statsminister da vår felles nabo Russland gikk til angrepskrig på Ukraina. Marin spilte en sentral rolle på finnene ble medlemmer av Nato.

Nå har NHO invitert henne til Norge kvelden før årskonferansen 2024, for å snakke om lederskap, hennes vurderinger av den internasjonale sikkerhetssituasjonen og europeisk samarbeid.

Hvis du er interessert i utenrikspolitikk er det neppe et bedre sted å tilbringe kvelden 8/1 enn på Rockefeller. I tillegg til Sanna Marin møter du også:

  • Stian Jenssen, stabssjef for NATOs generalsekretær
  • Karen-Anna Eggen, doktorgradsstipendiat ved Institutt for forsvarsstudier (UiO)
  • Berit Reiss-Andersen, tidligere leder for Den norske nobelkomite
  • Sigurd Falkenberg Mikkelsen, utenriksredaktør i NRK
  • Marte Heian-Engdal, forsker og forfatter
  • Ole Erik Almlid, administrerende direktør i NHO

Listen over gjester kan bli utvidet.

Dørene åpner klokken 17.00 og arrangementet varer frem til 19:30. Billettprisen er 200 kroner + billettavgift på 25 kroner. Det er et begrenset antall billetter tilgjengelig. Sikre deg dine billetter i dag her.

Presse som er interessert i å dekke arrangementet kan ta kontakt med hanne.skodje@nho.no

Kjøp billetter hos Ticketmaster

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.