Sendes direkte om
100
timer
9.1.2024
kl.
9:00
Varsle meg

Spotify-gründer til NHOs årskonferanse

Tech-ikonet Daniel Ek tar for seg ledelse, digitalisering og innovasjon når han stiller som en av hovedtalerne på NHOs årskonferanse.

- Vi er svært glade for at Ek blir en av hovedtalerne til årskonferansen 2024. Hans deltakelse vil gi et unikt innblikk i suksessfaktorene bak en av verdens virkelig store teknologiledere, og gir oss en enestående mulighet til å lære fra hans visjonære tilnærming til teknologi, innovasjon og ledelse, sier NHO-leder Ole Erik Almlid.

40-åringen er gründer og administrerende direktør i Spotify, lydstrømmetjenesten som så dagens lys i 2006. Tjenesten ble raskt en suksess og med sin enestående suksess som entreprenør og innovatør har Ek omformet lydbransjen og endret måten vi lytter til musikk, podkast, og nå lydbøker. I dag har Spotify 574 millioner brukere og 226 millioner betalende abonnenter.

NHOs årskonferanse, som er Norges viktigste næringslivskonferanse og politiske møteplass, arrangeres den 9. januar i Oslo Spektrum. Konferansen i 2024 skal handle om lederskap og løsninger, særlig innen digitalisering og kunstig intelligens, grønn konkurransekraft og internasjonale relasjoner.

Ek har også vært engasjert i veldedige prosjekter og har deltatt i ulike initiativer for å støtte opp om teknologisk innovasjon og entreprenørskap i Europa.

Lorem ipsum dolor sit amet, consectetur adipiscing elit. Suspendisse varius enim in eros elementum tristique. Duis cursus, mi quis viverra ornare, eros dolor interdum nulla, ut commodo diam libero vitae erat. Aenean faucibus nibh et justo cursus id rutrum lorem imperdiet. Nunc ut sem vitae risus tristique posuere.